Zakelijk verhuizen

Wilt u uw bedrijfsverhuizing zo veel mogelijk uit handen geven aan professionals?

Een bedrijfsverhuizing is een groot project. Aandacht voor elk detail en goede coördinatie is belangrijk. Wij plannen alles nauwkeurig en zorgen voor een zorgeloze afhandeling. Dit zorgt ervoor dat uw bedrijf of instelling probleemloos wordt verhuisd. 

 

Zakelijk verhuizen
Een verhuizing brengt heel wat werk met zich mee. Een goede en deskundige bedrijfsverhuizing vraagt daarom om een projectmatige aanpak. Met een goede voorbereiding en creatieve oplossingen bij veel voorkomende vragen, zorgt H. van Dijke verhuizingen ervoor dat uw verhuizing probleemloos verloopt.

Voor u is het belangrijk dat uw medewerkers snel weer op hun nieuwe werkplek aan de slag kunnen. Als u uw bedrijfsverhuizing via H. van Dijke verhuizingen regelt, bent u daarvan verzekerd. Wij verhuizen uw bedrijf, terwijl u gewoon doorwerkt.
 
 
Onderwijs, zorg en overheidsinstellingen
Het verhuizen van onderwijs-, zorg- en overheidsinstellingen vereist de nodige voorbereidingen en aanpassingen. Zo is er bij een onderwijsinstelling beperkte verhuistijd, heeft een zorginstelling behoefte aan extra sociale betrokkenheid en wil een overheidsinstelling een op maat gemaakte aanpak.

Verhuizers van H. van Dijke verhuizingen weten hoe belangrijk het is om verhuizingen van onderwijs, zorg en overheidsinstellingen correct af te wikkelen. In een vroeg stadium wordt er een draaiboek opgesteld om elk detail in te plannen. Bij kleine verhuizingen stellen we geen draaiboek op, maar spreken we vooraf duidelijk af wat, wanneer, waarheen verhuisd moet worden.