Verhuizen naar Rotterdam

Verhuizen naar Rotterdam? Dat doen wij al sinds 1932.

Rotterdam is een havenstand gelegen in de provincie Zuid-Holland. Rotterdam grenst aan de gemeenten; Westland, Maassluis, Vlaardingen, Schiedam, Midden-Delftland, Delft, Pijnacker-Nootdorp, Lansingerland, Zuidplas, Capelle aan den Ijssel, Krimpen aan den Ijssel, Ridderkerk, Barendrecht, Albrandswaard, Nissewaard, Brielle en Westvoorne. Rotterdam heeft ruim 640.000 inwoners.

Verhuizen is een vak. Als u al een keer verhuisd bent, kunt u dat waarschijnlijk bevestigen. De meeste tijd zit in de voorbereiding. Wij helpen u daarbij met een persoonlijke checklist die we stap voor stap met u doorlopen. Wij helpen u met inpakken, leveren stevige verhuisdozen, transport, technische oplossingen en eventueel het uitpakken. U kunt er ook voor kiezen om uw meubilair door ons te laten (de)monteren.

Gaat u verhuizen naar Rotterdam? Vraag gerust een vrijblijvende offerte bij ons aan. Wij komen graag bij u op bezoek om die dringende vragen te beantwoorden en/of die scherpe prijs te kunnen afgeven. U zult het merken als u met ons gaat werken!

Wij bieden u de mogelijkheid alleen losse diensten bij ons af te nemen, maar u kunt ook met een gerust hart alle facilitaire zaken aan ons overlaten.